Denk groen… denk als Top Sport!

Wij zijn dé specialist in het aanleggen en onderhouden van zowel kunst- als natuurgras.

Maatwerk in groen

De meeste mensen wonen graag in een mooie groene omgeving. Maar dat mooie groen ontstaat niet zomaar. De aanleg en het onderhoud van (openbaar) groen vereist vakmanschap en kennis. Ook particulieren kunnen bij ons terecht! Laat uw tuin door ons aanleggen en onderhouden. Daarvoor bent u bij TOP Sport & Groen aan het goede adres.

Ook kunnen wij uw (erf-)verhardingen verzorgen en leggen in eigen beheer de ondergrond voor de verharding aan. Nadat de ondergrond onder afschot is aangebracht en verdicht, wordt de elementverharding van uw keuze aangebracht. Dit kan zowel machinaal als handmatig worden uitgevoerd.  Asfalteren, betonverharding (storten of platen) en half-verharding behoren tot het dienstenpakket van TOP Sport & Groen.

Natuurlijk leggen wij gras aan in uw tuin! Zowel kunstgras als natuurgras. Wij verzorgen voor u het benodigde grondwerk en u geeft aan wat uw wensen zijn. Het inzaaien van gras, het leggen van graszoden of het leggen van nieuw of gebruikt kunstgras (kostenbesparend) behoren bij TOP Sport & Groen tot de mogelijkheden.

Onze medewerkers met jarenlange ervaring in de branche, draaien hun hand niet om voor ontwerp, aanleg en onderhoud van groen (“Design & Construct”). Of het nu gaat om bomen planten, bermen maaien of een plantsoen ontwerpen, aanplanten en onderhouden.

TOP Sport & Groen zorgt voor een goed afgestemd (onderhouds)plan dat tegemoet komt aan uw wensen.

 

TOP Sport & Groen zorgt voor maatwerk in uw groen!

Werkzaamheden die we onder andere uitvoeren:

  • Ontwerpen
  • Compleet aanleggen groenvoorziening
  • Planten
  • Snoeien
  • Maaien
  • Onkruidbestrijding