TOP Sport… beleef het groen!

Wij zijn dé specialist in het aanleggen en onderhouden van sportvelden met diverse ondergronden.

Draineren & Whizzwheelen

Draineren

Natte sport- en grasvelden zorgen bijna dagelijks voor problemen, met name in de herfst- en wintermaanden. TOP Sport & Groen is u graag van dienst bij het samenstellen van een compleet drainageplan voor uw sport- of grasveld. Wij brengen drainage aan, zodat overtollig (regen-) water wordt afgevoerd.

Onze lasergestuurde draineermachine voert de uitkomende grond af via een transportband. De gegraven sleuven worden direct gevuld met drainagezand en worden vervolgens meteen verdicht en afgewerkt. Hierdoor ontstaan er geen verzakkingen in uw sport- of grasveld en blijft de schade aan uw grasmat beperkt tot een minimum.

Whizzwheelen

Indien er al een drainagesysteem in uw sport- of grasveld aanwezig is, maar deze werkt niet goed, dan kan whizzwheelen voor u de perfecte oplossing zijn. Bij het whizzwheelen worden haaks op de reeds aanwezige drainage sleuven gefreesd, zodat het contact wordt hersteld. De uitkomende grond wordt direct afgevoerd. Daarna worden de sleuven gevuld met drainagezand en vervolgens meteen verdicht en afgewerkt.

Het grote voordeel van whizzwheelen is dat de bestaande grasmat behouden blijft en dankzij de smalle sleuf ook weer snel bespeelbaar is.

TOP Sport & Groen zorgt voor een goed afgestemd drainageplan dat tegemoet komt aan uw wensen.

 

TOP Sport & Groen zorgt voor maatwerk in ontwatering!