TOP Sport… beleef het groen!

Wij zijn dé specialist in het aanleggen en onderhouden van sportvelden met diverse ondergronden.

Natuurgras

Een sportveld is er om op te sporten. Topprestaties vragen een grasmat van topkwaliteit. Goed onderhoud is essentieel. Daarvoor bent u bij TOP Sport & Groen aan het goede adres.

Onderhoud

Goed onderhoud bestaat uit meer dan alleen de dagelijkse en wekelijkse werkzaamheden. Bij goed onderhoud hoort ook het jaarlijks bekijken hoe het met het veld gesteld is op gebied van de bodemgesteldheid. Door hiervoor ééns per jaar tijd vrij te maken, behaalt u met minder werk een beter resultaat.

Enkele voetbalverenigingen waar we jaarlijks onderhoud uitvoeren zijn:

VVV Venlo, De Treffers, DVSG, Rood-Wit, Groesbeekse Boys en Germania te Groesbeek, RKSV Wittenhorst, Gemeente Horst aan de Maas, Olympia’18 te Boxmeer, VV Sambeek, RKMSV te Meijel, RKSV Eendracht’30 te Mook, VIOS’38 te Beugen, VV Neerkandia te Neerkant,  VV Holthees, SV United te Wanssum, Astrantia SV te Middelaar, MVC’19 te Maasbree.

Renovatie

Natuurgrasvelden hebben, ondanks het jaarlijks uitvoeren van vakkundig onderhoud, een beperkte levensduur. Afhankelijk van de situatie en omstandigheden, zullen natuurgrasvelden na een aantal jaren moeten worden gerenoveerd. Dit wordt ook wel toplaag-renovatie genoemd.

De medewerkers van TOP Sport & Groen bezitten expertise en vakkennis om u met advies op het gebied van onderhoud en renovaties goed ter zijde te kunnen staan. We zullen altijd werken vanuit een analyse ter plekke en de aanpak vervolgens met u afstemmen. Zo zal ons maatwerk zorgen voor een mooie egale groene grasmat.

Enkele voetbalverenigingen waar we velden gerenoveerd hebben zijn: 

VVV Venlo, EGS ’20 te Escharen, RKVV Wittenhorst te Horst, NWC te Asten, DVSG te Groesbeek, Gemeente Gemert/Bakel, SV Sambeek, SPV Vlierden, VV Neerkandia te Neerkant, Sporting ST te Swolgen, SSE te Someren-Eind, VIOS’38 te Beugen.

Maaien

Het maaien van gras heeft als doel de geschiktheid van bespelen bevorderen en de dichtheid van het gras bevorderen. Met behulp van het juiste materiaal en personeel is Top Sport de juiste partner om uw sportvelden te maaien. 

Enkele gemeentes en verenigingen waar we het maai onderhoud uitvoeren zijn:

VVV Venlo, Gemeente Horst aan de Maas, Coöperatie Peel en Maas, Gemeente Sint Anthonis, VV Sambeek, VIOS’38 te Beugen, Olympia’18 te Boxmeer, De Treffers, DVSG, Rood-Wit, Groesbeekse Boys en Germania Groesbeek, Eendracht’30 te Mook. 

 

Met TOP Sport & Groen wordt uw sportveld TOP!

Werkzaamheden die we onder andere uitvoeren:

  • Maaien
  • Verticuteren
  • Doorzaaien / inzaaien
  • Bezanden / dressen
  • Bemesten
  • Vertidrainen
  • Schudfrezen
  • Topfield maken
  • Egaliseren
  • Spitten