De banen zijn kort na de Tweede Wereldoorlog aangelegd. Normaal wordt een gravelbaan na dertig jaar afgeschreven, deze gingen dus veel langer mee. Dat komt doordat er in Brabant…

Top Sport en Groen zorgt voor strakke mat bij VV Helden voor interland Estland.

Op 13 november 2021 stond de interland België – Estland op het programma in de WK kwalificatie voor Qatar. Hiervoor belegde Estland een trainingskamp in Hotel Bilderberg te Baarlo. De trainingen werden afgewerkt op het hoofdveld van Sportpark Kerkeböske van VV Helden. 

Top Sport en Groen was hiervoor gevraagd om het veld speelklaar te maken voor de trainingen. Dit gebeurd met de Dennis G560 maaier. Het veld wordt in stroken gemaaid zodat je een prachtig maaibeeld krijgt. Het gras wordt mooi gesneden en op de perfecte speelhoogte gebracht. 

Estland en VV Helden waren hier uitermate tevreden over, helaas resulteerde het voor Estland niet in een overwinning op onze zuiderburen.

Ook voor speciale maai werkzaamheden moet u bij Top Sport en groen zijn!