Camping- & recreatieterreinen

Kale plekken? Plassen water die lang blijven staan? Geen egale groene en strakke grasmat? Hoog tijd voor advies of onderhoud door TOP Sport & Groen.

Camping- en recreatieterreinen hebben gedurende het seizoen veel te lijden. Auto’s die veelvuldig over het veld rijden, maar ook tenten en caravans zullen hun sporen hebben achtergelaten. Een beschadigde grasmat is vaak het gevolg.

TOP Sport & Groen kan het hele seizoen zorgen voor het juiste onderhoud. We hebben een eigen machinepark voor alle veel voorkomende werkzaamheden. Bovendien hebben onze medewerkers jarenlang ervaring in de branche, zodat we alle ontwateringsvraagstukken moeiteloos kunnen oplossen.

Na een gedegen (bodem)onderzoek ter plekke, zullen we samen een plan van aanpak bespreken. Zo bent u verzekert van maatwerk dat uw probleem oplost!

Een kleine greep uit onze verrichtte werkzaamheden:

Onderhoud en aanleg nieuwe kampeervelden Camping Breebronne te Maasbree, Hoeve de Knol te Holthees, Camping Beringerzand te Panningen, onderhoud kampeervelden Camping Klein Canada te Afferden, draineren en groot onderhoud grasvelden voor Camping De Schatberg te Sevenum, renovatie en groot onderhoud grasvelden voor Camping De Heische Tip te Zeeland, zaaien van diverse grasvelden voor Camping De Bergen in Wanroij en diverse onderhoudswerkzaamheden voor de Kasteeltuinen Arcen (in opdracht van Stichting Het Limburgs Landschap).

Camping Beringerzand te Panningen

Camping Breebronne te Maasbree

Camping De Schatberg te Sevenum

Camping De Heische Tip te Zeeland

Camping De Bergen te Wanroij

Kasteeltuinen Arcen

Camping Klein Canada te Afferden

Recreatiegelegenheid Hoeve de Knol te Holthees