|   Home   |   Het bedrijf   |   Projecten   |   Nieuws   |   Werken bij TOP Sport & Groen   |   Contact   |

Diensten:
Atletiekbanen
Golfbanen
Camping- & recreatieterreinen
Manegebodems
Tennisbanen
Sportvelden - kunstgras
Sportvelden - natuur
Draineren en whizzwheelen
Tuinbouw-containervelden
Groenvoorziening
Diversen


Nieuws


TOP Sport & Groen B.V. renoveert Tennispark TV Carolus Helmond

TV Carolus uit Helmond gaat het bestaande tennispark drastisch renoveren. De huidige acht zandingestrooide kunstgrasbanen worden vervangen en uitgebreid tot tien banen met een toplaag van Matchclay. Het park wordt voorzien van nieuwe LED-verlichting. Het park krijgt een geheel nieuwe moderne uitstraling onder toezicht van een landschapsarchitect.TOP Sport & Groen B.V. is verhuisd!

Sinds onze start met TOP Sport & Groen BV in februari 2011, zijn wij gevestigd aan de Vredepeelweg 22 in Overloon. Bij deze willen wij u mededelen dat TOP Sport & Groen BV en TOP Sport & Groen Beheer BV zijn verhuisd. Ons nieuw adres is: De Breid 11, 5823 AA Maashees.

 


TOP Sport & Groen B.V. blijft groeien

Wij blijven investeren in ons machinepark. Zo houden wij de kwaliteit van ons machinepark up-to-date, waardoor wij een betrouwbare partner blijven voor onze klanten.

 


TOP Sport & Groen B.V. legt eerste FAIRPLAY kunstgrasveld van Nederland aan

Voor Voetbalclub FCV in Venlo heeft TOP Sport & Groen B.V. het eerste FAIRPLAY kunstgrasveld van Nederland gerealiseerd.

Dit kleine kunstgrasveld is een alternatief voor een volledig kunstgrasveld. Het nieuwe FAIRPLAY court moet de oplossing bieden voor de F-spelers, die spelen wedstrijden op een klein speelveld (40x35m, excl. uitloop)

 

 

TOP Sport & Groen starter 2015!

Donderdagavond 5 november is in de schouwburg in Cuijk, TOP Sport en Groen BV uitgeroepen tot starter 2015 tijdens de ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg. Wij zijn uiteraard zeer verheugd op deze fantastische prijs, een stuk waardering voor 4,5 jaar hard werken en goed ondernemerschap!

Bij deze willen wij al onze relaties bedanken voor de prettige samenwerking en vertrouwen. Wij hopen onze samenwerking met u te kunnen voortzetten en nogmaals bedankt voor het vertrouwen!


Wijziging/uitbreiding bedrijfsvorm TOP Sport & Groen

Per 1 januari 2015 wordt TOP Sport & Groen B.V. gewijzigd in TOP Sport & Groen Beheer B.V. Daarnaast komt er een nieuwe B.V. die onze oude naam TOP Sport & Groen B.V. zal dragen. Onze kennis, diensten en service blijven voor u als klant gewaarborgd.

 

Sport in opkomst: Padel (in- & outdoor)

Padel is een snel opkomende sport voor de actieve racketsporter. De in Zuid-Amerika en Spanje populaire sport padel haalt squash “naar buiten” en geeft tennis de snelheid en extra dimensie van een achter- en zijwand, waardoor de bal het spel niet meer verlaat. Een padelcourt is zowel binnen als buiten te realiseren en is daarmee evenals tennis een in- en outdoor sport.

In samenwerking met onze partner Fieldturf Benelux leveren wij een voor u op maat gemaakte Padel-baan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Seacon Stadion - De Koel

In samenwerking met FieldTurf Benelux gaan wij het gras op het speelveld van het Seacon Stadion - De Koel - vervangen door kunstgras. Er is gekozen voor een FieldTurf Optimum 60 CoolPlay mat, dit is een kunstgrasveld met een natuurlijke infill van kurk.

 

Uitbreiding machinepark: FieldTopmaker

TOP Sport & Groen BV beschikt sinds kort over een FieldTopmaker, en wel een Imants Topmaker 2000 geleverd door VGR groep uit Almkerk. Met deze machine kan snel en kostenbesparend de grasmat van een bestaand veld worden afgefreesd. Doordat de groeipunten van het gras gespaard blijven en alleen het ongewenste gras en vilt wordt verwijderd kan binnen enkele weken een “nieuwe grasmat” worden gecreëerd.

 

TOP Sport & Groen BV legt multifunctioneel sportpark Wanssum aan

Eind december 2012 is gestart met de aanleg van een nieuw multifunctioneel sportpark in Wanssum (Gemeente Venray). TOP Sport & Groen BV uit het Brabantse Overloon is verantwoordelijk voor de aanleg van 2 natuurgras voetbalvelden, één oefenveld, een kunstgras voetbalveld én een crossbaan met bijbehorende infrawerkzaamheden.

De opdrachtgever van het project is Stichting De Meulebéék, zij worden begeleid door adviesbureau ViForis BV uit Geijsteren. Het kunstgras wordt geleverd en aangelegd door Fieldturf Benelux, partner van TOP Sport & Groen BV. Het totale project bestaat naast de nieuwe velden, tevens uit de sloop van de oude kantine en nieuwbouw van een multifunctioneel gebouw. Het project is zoals aangegeven eind december 2012 gestart. De bedoeling is dat het complete sportpark in augustus in z’n geheel opgeleverd is.

(Bron: Fieldmanager)


Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen met Nick Verberk: 06-41 48 06 10 of Hans Ebben: 06-13 82 02 98, of mailen naar info@top-sportengroen.nl.

 
Top SportTop SportTop SportTop SportTop SportTop Sport & Groen VVV Venlo 2Top Sport & Groen VVV Venlo 2Top Sport & Groen VVV Venlo 2Top Sport & Groen FieldTopmakerTop Sport en Groen - draineren