|   Home   |   Het bedrijf   |   Projecten   |   Nieuws   |   Werken bij TOP Sport & Groen   |   Contact   |

Diensten:
Atletiekbanen
Golfbanen
Camping- & recreatieterreinen
Manegebodems
Tennisbanen
Sportvelden - kunstgras
Sportvelden - natuur
Draineren en whizzwheelen
Tuinbouw-containervelden
Groenvoorziening
Diversen


Diversen


(Erf-)verhardingen:

Ook voor al uw (erf-)verhardingen bent u bij TOP Sport & Groen aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u in eigen beheer de ondergrond voor de verharding. Nadat de ondergrond onder afschot is aangebracht en verdicht, wordt de elementverharding van uw keuze aangebracht. Dit kan zowel machinaal als handmatig worden uitgevoerd.

Ook asfalteren, betonverharding (storten of platen) en halfverharding behoren tot het dienstenpakket van TOP Sport & Groen.

Particuliere tuinen:

TOP Sport & Groen is ook actief in het aanleggen van zowel kunstgras als natuurgrasvelden voor particulieren. Wij verzorgen voor u het benodigde grondwerk en u geeft aan wat uw wensen zijn. Het inzaaien van gras, het leggen van graszoden of het leggen van nieuw of gebruikt kunstgras (kostenbesparend) behoren bij TOP Sport & Groen tot de mogelijkheden.

Lava/rubber scheiden:

In het verleden is bij het aanleggen van kunstgrasvelden niet altijd goed rekening gehouden met milieu-aspecten. Met name de toepassing van SBR rubber in de sporttechnische laag (mengsel van lava en rubber) en in het infill van het kunstgras, kunnen problemen geven met de huidige milieuregels.

TOP Sport & Groen heeft een techniek ontwikkeld waarmee wij op locatie de lava en rubber kunnen scheiden. Het rubber wordt afgevoerd en de lava (mits deze aan de wettelijke regels voldoet) kan worden hergebruikt in de nieuw aan te leggen sporttechnische laag. Dit kan u als opdrachtgever behoorlijk wat kosten besparen! Wij werken hierbij samen met Terra Sports Technology.


Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen met Nick Verberk: 06-41 48 06 10 of Hans Ebben: 06-13 82 02 98, of mailen naar info@top-sportengroen.nl.

 

Top Sport & Groen


Met TOP Sport & Groen wordt uw ondergrond TOP!